Brunla Rideskole

Brunla rideskole har eksistert på Brunla gård i mange år, men ble avsluttet i 2005. I 2017 bestemte Tor Wiggo Ellefsen og Irene-Marie Skytøen seg for å gjenoppstarte rideskolen. Vi håper rideskolen kan være en bidragsyter til at det igjen blir aktivitet på Brunla med et aktivt hestemiljø både for hobbyryttere og satsende ryttere, og der rideklubben Brunlanes og Stavern rideklubb kan bli aktiv.  

Litt om oss:

Tor Wiggo Ellefsen er oppvokst med hest fra han var liten og har drevet aktivt innen sprang, dressur, trav og galopp. Han tok sin profftrenerutdannelse i 2014 og har siden jobbet med trav og galopp på heltid. Tidligere har han drevet ridesenter, som Tanum ridesenter i Bærum og Moldegård ridesenter i Bergen. Han har tidligere vært leder for Stavern og Brunla rideklubb.

Irene-Marie Skytøen har også drevet med hest siden hun var barn og har de siste årene vært aktiv innen dressur og sprang. Hun har jobbet mye innen klubbvirksomhet og har mye erfaring med rideklubber. Hun er førskolelærer og har det pedagogiske ansvaret i rideskolen. Irene-Marie har tidligere undervist i rideskolen på Rogaland rideklubb og har drevet Brunla rideskole siden 2017, hun også er utdannet trener 1 ved Norges rytterforbund.