Brunla Rideskole

Brunla rideskole har eksistert på Brunla gård i mange år, men ble avsluttet i 2005. I 2017 bestemte vi, Tor Wiggo Ellefsen og Irene-Marie Skytøen, oss for å gjenoppstarte rideskolen. Vi håper rideskolen kan være en bidragsyter til at det igjen blir aktivitet på Brunla med et aktivt hestemiljø både for hobbyryttere og satsende ryttere, og der rideklubben Stavern og Brunla rideklubb kan bli aktiv.  

Litt om oss:

Tor Wiggo Ellefsen er oppvokst med hest fra han var liten og har drevet aktivt innen sprang, dressur, trav og galopp. Han tok sin profftrenerutdannelse i 2014 og har siden jobbet med trav og galopp på heltid. Tidligere har han drevet ridesenter, som Tanum ridesenter i Bærum og Moldegård ridesenter i Bergen. Han har tidligere vært leder for Stavern og Brunla rideklubb.

Irene-Marie Skytøen har også drevet med hest siden hun var barn og har de siste årene vært aktiv innen dressur og sprang. Hun har jobbet innen klubbvirksomhet og har mye erfaring med rideklubber. Hun er førskolelærer og har det pedagogiske ansvaret i rideskolen. Irene-Marie har tidligere undervist i rideskolen på Rogaland rideklubb og skal ta trener 1 kurs på Starum ved neste kursoppstart. 

Elin Hynne startet opp hos oss høsten 2018. Elin har drevet med hest siden hun var liten og er også eier av en av rideskolehestene. Elin har jobbet med barn i barnehage i flere år og er veldig flink med barn. Hun har også gode kjøreferdigheter med hest og bidrar også med det.