Rideleir

Vi arrangerer også rideleire i skoleferiene. Dette er dagleir som starter kl 09.00-16.00 mandag til fredag. Pris pr uke er 3900 kr, og all mat er inkludert. Vi er i stallen mesteparten av dagen og rir to økter pr dag. Vi arrangerer sommerleir de to første ukene etter skoleslutt, samt de tre siste ukene i sommerferien. Høstleiren er i høstferien og vi har også rideleir i vinterferien og halve påskeferien. Vi har en stor og fin rytterstue der vi har tilgjengelig kjøkken, slik at vi kan tilberede alle måltider her.   

Dette gjør vi på rideleir

Hest vil være fokuset hele denne uken og mye vil dreie seg om hest. Vi har to rideøkter pr dag. Vi starter med en instruksjonsøkt, og senere på dagen rir vi på tur i gruppe. Vi vil også tilbringe mye tid i stallen slik at kursdeltagerene får et innblikk i hvordan det er å ha ansvaret for egen hest. Brunla gård ligger i Stavern, som er en av Norges sommerperler. Stavern har flott skjærgård, så strandturer blir en naturlig aktivitet dersom været tilsier det. Ellers kan aktivitetene være matlaging, baking, hopping på trampoline, grilling, spill, ballspill, quiz, osv. 

Aldersgruppe

Vi har satt 5 år som aldersgrense.

Erfaring med hest

Alle kan komme og være med på rideleir, det er ingen krav til kompentanse. Dette er en fin måte å lære seg å ri på og all nødvendig opplæring blir gitt om sikkerhet, håndtering av hest og rideopplæring. Første dag vil fokuset være på temaet sikkerhet og hest. Det er viktig å oppgi hvilket nivå en er på, slik at vi kan sette sammen gruppene riktig. For dem som kan ri fra før, håper vi at vi kan videreutvikle rytteren i løpet av rideleieren. 

Priser

Det koster 3600 kroner for dagleir (09.00-16.00).

De som er på dagleir kommer kl 09.00 og reiser hjem kl 16.00 (mandag til fredag).

Den siste dagen inviterer vi foreldre til en oppvisning i sprang og dressur. Inkludert mat og drikke.


Påmelding og spørsmål kan sendes til post@brunlarideskole.com, eller kontakt oss på tlf. 90957798 (Irene)

NB! Påmeldingen til rideleir er bindene fra 14 dager før rideleiren starter, ved avmelding etter 14 dager før startdato vil det blir fakturert halve beløpet.